Social Icons

2014 m. liepos 4 d., penktadienis

Anuitetinis mokėjimas - kas tai?

Anuitetinis mokėjimas - kas tai?
Bet kokia paskola produktas turi visą rinkinį parametrų, kuriuos reikia žinoti, kad būtų galima sumažinti permokos ir taupyti pinigus. Atsižvelgiant į paskolos sutartį studijų, galite susidurti keletą tokių akimirkų, kurių garsiausias yra paskolos dydis, suma įmoka (jei toks yra), suma banke, išankstinio apmokėjimo nuobaudas buvimas ir tt Tačiau, kai kurie rodikliai taip pasakyti vieną kartą, o kiti yra aktuali visame paskolos laikotarpį.

Taigi komisija nagrinėti paraišką (jei toks yra), sumokėti bankui tik vieną kartą sankcijos dėl išankstinio mokėjimo paskolos, turi tam tikrą galiojimo ir aptarnavimo mokestis bus mokamas nuo paskolinės sąskaitos iki visiško paskolos grąžinimo.

Tipas grąžinimas

Kaip taisyklė, potencialus skolininkas yra pirmiausia domina metinė norma, taip pat pagrindinė tikslinė pritraukti klientus bankų įstaigose. Tuo tarpu, palūkanų norma nėra pagrindinis parametras nustatant galutinę kainą paskolą.

Taigi, vienas iš svarbiausių klausimų, kuriais tikrai priklausys nuo to, kiek skolininkas turės permokėti už skolintų lėšų panaudojimą, yra nemokamos paskolos tipas. Ir jis, savo ruožtu, gali būti diferencijuojama ar anuitetas. Nuo šių parametrų priklauso nuo to, kaip pelninga bankui grąžinti paskolą, kurią anksti.
 

Anuitetinis mokėjimas, kaip būdas grąžinti paskolą 

Kai anuiteto išmokos paskola mokama lygiomis dalimis. Paprastai tai yra tokia schema dažniausiai ir yra banko paskolos grąžinimo. Tačiau akivaizdu, paprastumas pirmo žvilgsnio planuoja mėnesines išmokas pagal kelių odų ne malonus momentai skolininku. Visų pirma:
  • kai paskolos grąžinimas anuiteto išmokos procentų dalį mėnesinių mokėjimų žymiai didesnis, palyginti su diferencijuotų išmokų.
  • pirmosios kadencijos paskolos sutarties metu ji bus viršesni palūkanų išmokų dalis, kuri nėra naudingas skolininkui grąžinti paskolą anksčiau laiko norėjo. Iš tiesų, šiuo atveju pagrindinė suma bus daug didesnė, nei jis tikėjosi. Ir jis sumokėtos palūkanos nebus grąžinti.
Todėl, prieš pradėdami vartoti paskolą, kuri yra pateikiama anuiteto mokėjimo, reikia turėti aiškią idėją, kokiu pagrindu bus padaryta skaičiavimus su banku. 

Anuitetinis mokėjimas - Privalumai ir trūkumai

Anuiteto mokėjimo pelningiausias schema grąžinimo bankų organizacija, nes ji suteikia palūkanų naudos ir klientui, savo ruožtu, pašalina poreikį bendrauti kiekvieną mėnesį su banko darbuotojais, siekiant išsiaiškinti kito mokėjimo sumą. Be to, tokį mokėjimą yra naudingas skolininkui ir, jei jis planuoja išankstinio paskolos, kurių buvo imtasi, ir didesnė paskolos suma, geriau anuiteto.

Taigi, šio grąžinimo banko paskolos schemos privalumai yra šie:

  • jos paprastumas mokėjimo. Kaip jau minėta anuiteto mokėjimo reiškia tas pačias mėnesines įmokas, kurios labai palengvina skolininkui užduotį, nes jis tiksliai žino, kiek jam reikės sumokėti.
  • anuiteto mokėjimo už tą skolininkų kategorija, kurie negali padaryti ties terminas paskolos gana didelė paskolos sumos pradžioje
  • net ir atsižvelgiant į infliaciją, lygios mėnesiniai mokėjimai nėra labai sudėtinga.
Tačiau anuitetas turi savo trūkumų, ypač kalbant apie permoka už paskolą, kuri yra žymiai didesnė nei diferencijuotų išmokų. Be to, jei skolininkas galimybė pasirodyti dalies išankstinio mokėjimo paskolą, tada galų gale ji vis tiek turės mokėti ateityje griežčiau sumą kaip padaryti dalinį išankstinį apmokėjimą.